Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤα παιδιά εξοπλισμό εξωτερικών χώρων παιδική χαρά

Υπαίθριες δομές tq-qc103-3 παιχνιδιού εξωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών ύφους αυτοκινήτων

Υπαίθριες δομές tq-qc103-3 παιχνιδιού εξωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών ύφους αυτοκινήτων

Car Style Kids Outdoor Playground Equipment Outside Play Structures TQ-QC103-3
Car Style Kids Outdoor Playground Equipment Outside Play Structures TQ-QC103-3 Car Style Kids Outdoor Playground Equipment Outside Play Structures TQ-QC103-3 Car Style Kids Outdoor Playground Equipment Outside Play Structures TQ-QC103-3

Μεγάλες Εικόνας :  Υπαίθριες δομές tq-qc103-3 παιχνιδιού εξωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών ύφους αυτοκινήτων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TANQ
Πιστοποίηση: ISO,CE,TUV,SGS
Αριθμό μοντέλου: Tq-qc103-3
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: καλυμμένος με τον τάπητα μέσα και την ταινία PP έξω
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 10days μετά από την ισορροπία 50% λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τόμος: 22cbm Υλικό: 114mm γαλβανισμένο πλαστικό χάλυβα pipe+LLDPE
Μέγεθος: 800*610*470cm Χρώμα: η προσαρμογή είναι αποδεκτή
Χρόνος παραγωγής: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την κατάθεση 50% λαμβανόμενη Περίοδος Εγγύησης: 1 έτος για τα πλαστικά μέρη, 3 έτη για τα μέρη χάλυβα
Υψηλό φως:

υπαίθρια δομή παιχνιδιού παιδιών

,

προσχολικός υπαίθριος εξοπλισμός παιδικών χαρών

Το ύφος αυτοκινήτων με το μέτριο μέγεθος γαλβάνισε χάλυβα υπαίθρια παιδική χαρά tq-qc103-3 μορφής σωλήνων την τετραγωνική

 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο δεκαετιών, οι εγκαταστάσεις παιχνιδιού στην παιδική χαρά είναι συνεχώς να αλλάξουν, παρέχοντας μια θέση για τα παιδιά για να παίξουν και για να εκπαιδεύσουν τα μυαλά των παιδιών για να αυξηθούν σε κάποιο βαθμό εποικοδομητικά. Εντούτοις, πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι το κύριο σώμα του σχεδίου παιδικών χαρών πρέπει να έχει τη γνώση, τη γνώση, την πλούσια εμπειρία και έναν πλούτο των πληροφοριών για να αναδιοργανώσει το βασικό υλικό απαραίτητο για το σχέδιο της παιδικής χαράς. Μάθαμε ότι η εφαρμογή αυτών των βασικών υλικών και ο επανασυνδιασμός τους στα προγράμματα που απαιτούν το σχέδιο παιδικών χαρών είναι η ικανότητα αναδιοργάνωσης που το σώμα σχεδίου παιδικών χαρών πρέπει να έχει. Σας εισάγουμε, περιλαμβάνει τις ακόλουθες πτυχές:
1. Η περιεκτική ικανότητα συστημάτων του σχεδίου παιδικών χαρών είναι ενσωματωμένη στη γνώση, την εμπειρία και τις πληροφορίες της παιδικής χαράς, και χρησιμοποιείται για το σχέδιο της παιδικής χαράς. Παραδείγματος χάριν, εάν μια παιδική χαρά σχεδιάζει μια «πόλη των παιδιών», είναι απαραίτητο να συγκεντρωθεί και να επιλεχτεί η σχετική γνώση και η σχετική εμπειρία και οι πληροφορίες για την ψυχαγωγία των παιδιών, η εκπαίδευση των παιδιών, και η ψυχολογία των παιδιών, και να εφαρμοστούν με έναν στοχοθετημένο τρόπο. Το σχέδιο παιδικών χαρών παρέχει τη βασική βάση για το σύστημα.
2. Η δυνατότητα έκφρασης εικόνας σχεδίου παιδικών χαρών το αποτέλεσμα του σχεδίου παιδικών χαρών πρέπει να διαμορφώσει ένα σχέδιο, ένα σχέδιο ή το σχέδιο, κ.λπ., που εφαρμόζονται. Επομένως, το σχέδιο της παιδικής χαράς πρέπει να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα, το κείμενο και την εικόνα ως μεταφορέα για να εκφράσει το περιεχόμενο του σχεδίου παιδικών χαρών εντελώς και ακριβώς. Αν και η εικόνα είναι το τελικό βήμα στο σχέδιο της παιδικής χαράς, είναι συχνά το αποφασιστικό μέρος εάν το σχέδιο παιδικών χαρών μπορεί να γίνει κατανοητό, να αναγνωριστεί και να εφαρμοστεί. Τα χαρακτηριστικά της παιδικής χαράς ομάδας σχεδιάζουν το σχέδιο του σχεδίου παιδικών χαρών μπορούν να είναι είτε άτομο είτε ομάδα. Υπενθυμίζουμε σε σας ότι ένας ταλαντούχος και επιτακτικός εμπειρογνώμονας είναι το κύριο σώμα του σχεδίου παιδικών χαρών. Κατά ολοκλήρωση της υποχρέωσης σχεδίου της παιδικής χαράς, την μπορείτε να αποφύγετε τα μειονεκτήματα της ενοποίησης των απόψεων λόγω των διαφορών των απόψεων.
3. Ο συλλογισμός και η προφητική δυνατότητα του σχεδίου παιδικών χαρών το σχέδιο παιδικών χαρών είναι ένα σχέδιο πριν από τη δράση. Η επιτυχία του σχεδίου παιδικών χαρών μπορεί μόνο να ολοκληρωθεί μέσω της πρακτικής. Εντούτοις, το σχέδιο της παιδικής χαράς μπορεί να καταδειχθεί εκ των προτέρων μέσω του λογικού συλλογισμού και των αντικειμενικά βασισμένων προβλέψεων για να εξασφαλίσει το ποσοστό επιτυχίας του σχεδίου παιδικών χαρών. Υπενθυμίζουμε σε σας ότι, παραδείγματος χάριν, βασισμένος στις προβλέψεις του μυαλού του επισκέπτη, μπορείτε να επιλέξετε το θέμα του λούνα παρκ και την επιλογή του προγράμματος. Βάσει της έρευνας και της ανάλυσης, ο συλλογισμός και η πρόβλεψη της αγοράς ψυχαγωγίας μπορούν να καθορίσουν τον αριθμό πελατών και ανταγωνιστικότητας αγοράς. Φυσικά, εάν η άδεια όρων, μια πρόβλεψη του σχεδίου παιδικών χαρών μπορεί να γίνει, βασισμένος στα αποτελέσματα της πρόβλεψης, τα αποτελέσματα του σχεδίου παιδικών χαρών που είναι πιό στενό στο μέλλον μπορούν να επιτευχθούν. Επομένως, η δυνατότητα στο λόγο και προβλέπει είναι κριτική για το σχεδιαστή παιδικών χαρών.
4, η ανάλυση και η δυνατότητα κρίσης του σχεδίου παιδικών χαρών στη διαδικασία σχεδίου παιδικών χαρών, πληροφορίες μεγάλου ποσού και οι πληροφορίες πρέπει να αναλυθούν και να κριθούν. Ποια εργασία, τι δεν λειτουργεί, ποια εργασία, και τι όχι. Για τα προβλήματα που περιλαμβάνονται στο σχέδιο της παιδικής χαράς, είναι επίσης απαραίτητο να αναλυθούν για να καθορίσει ένα προς ένα εάν είναι σωστοί. Μόνο η σωστές ανάλυση και η κρίση μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία του σχεδίου παιδικών χαρών.
5, η φαντασία σχεδίου του σχεδίου παιδικών χαρών σχεδίου παιδικών χαρών πρόκειται να βρούν τις ιδέες, και η ιδέα πρέπει να διαμορφωθεί από τις προσεκτικές ιδέες και τη φαντασία. Ένα καλό σχέδιο παιδικών χαρών πρέπει ειδικά να είναι «εκπληκτικά επιτυχές», τόσο οι καινοτόμες ιδέες και οι παράξενες φαντασίες είναι πολύ σημαντικές. Η καινοτομία απαιτεί την έμπνευση. Εάν οι άνθρωποι που σκέφτονται είναι μόνο προνοητική και παράλληλη σκέψη, είναι δύσκολο να παραχθεί η έμπνευση. Μόνο εκείνα που είναι καλά στην αντίστροφη σκέψη και την διαγώνιος-σκέψη είναι πιθανό να έχουν μια σύγκρουση των σκέψεων, και έτσι την έμπνευση. Υπενθυμίζουμε σε σας ότι η έμπνευση είναι ένα λογικό πράγμα, και το σχέδιο παιδικών χαρών είναι λογικό, και είναι ένα ωριμότερο πράγμα μετά από να συνδυαστεί. Η πλούσια λογική φαντασία είναι η σημαντική απόδοση της δυνατότητας σχεδίου παιδικών χαρών.
Υπενθυμίζουμε σε σας ότι η επιτυχής διαχείριση απαιτεί έναν συνδυασμό πλεονεκτημάτων και πλεονεκτημάτων. Μόνο μέσω της ολοκλήρωσης των εκατοντάδων των ουσιών, που χρησιμοποιούν ένα ευρύ φάσμα της γνώσης, των ακριβών κρίσεων, επινοητική φαντασία και λεπτολόγη λογική σκέψη, μπορεί να ολοκληρώσει το άριστο σχέδιο παιδικών χαρών.

 

 

Μετρήσεις (χιλ.) 800*610*470CM (L*W*H)
Περιοχή ασφάλειας (χιλ.) 1100*910 (L*W)
Πιστοποιητικό ISO9001, SGS, CE
Ενότητες Στέγες, φωτογραφικές διαφάνειες, πλαστικές επιτροπές, σκαλοπάτια, γέφυρες, σωλήνες και θέσεις, αναρρίχηση.
Υλικό Α. πλαστικά μέρη: Εισαγόμενο LLDPE
Β. θέση: Εθνικός γαλβανισμένος πρότυπα σωλήνας χάλυβα
Γ. μέταλλα: Γαλβανισμένος
Δ. γέφυρα, σκαλοπάτι, γέφυρα: Χάλυβας με καλυμμένο με πλαστικό
Ε. σύνδεσμοι: 304 ανοξείδωτα
(Το διαφορετικό υλικό είναι διαθέσιμο στην απαίτησή σας. )
Πλεονέκτημα a.Anti-UV
b.Anti-στατικός
c.Security
d.Environmental προστασία
e.Color δεν είναι εύκολο να εξασθενιστεί
Εγκατάσταση ημέρα 2 (2 άτομα)
Μειωμένο ύψος (χιλ.) 2200
Σειρά ηλικίας 3--ηλικία 12
Ικανότητα 10-20 άτομα
Ισχύστε για Λούνα παρκ, παιδικός σταθμός, παιδικός σταθμός, κατοικήσιμη περιοχή.
Συσκευασία Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Πλαστικά μέρη: Τσάντα φυσαλίδων και ταινία PP
Μέρη σιδήρου: Βαμβάκι και ταινία PP
Όγκος παράδοσης: 22CBM
Ζωή χρήσης 7-10 έτη
Παρατήρηση 1.Please ελέγχουν τις βίδες και άλλα catchers για να βεβαιώσουν τακτικά τη σταθερή δομή.
2.Please σιγουρεύονται ότι όλα τα παιδιά παίζουν με την ενήλικη επίβλεψη.
3.Blunt τα αντικείμενα και το όξινο διαβρωτικό ποτό είναι απαγορευμένα.

Υπαίθριες δομές tq-qc103-3 παιχνιδιού εξωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών ύφους αυτοκινήτων 0

Υπαίθριες δομές tq-qc103-3 παιχνιδιού εξωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών ύφους αυτοκινήτων 1

Υπαίθριες δομές tq-qc103-3 παιχνιδιού εξωτερικού εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών ύφους αυτοκινήτων 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa

Τηλ.:: +8615157683607

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα