Αρχική Σελίδα Προϊόνταπάρκο τραμπολίνων παιδιών

Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα τραμπολίνων παιδιών δημοτικού σχολείου πάρκο και νάυλον υλικό πλέγματος

Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα τραμπολίνων παιδιών δημοτικού σχολείου πάρκο και νάυλον υλικό πλέγματος

Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material
Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material

Μεγάλες Εικόνας :  Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα τραμπολίνων παιδιών δημοτικού σχολείου πάρκο και νάυλον υλικό πλέγματος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TANQ
Πιστοποίηση: TUV,CE,ISO,SGS
Αριθμό μοντέλου: KP180223
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: καλυμμένος με τον τάπητα μέσα και την ταινία PP έξω
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 10days μετά από την ισορροπία 50% λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: το βαμβάκι τα ελατήρια σιδήρου Μέγεθος: 20x15M
Χρόνος παραγωγής: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την κατάθεση 50% λαμβανόμενη Τόμος: 90CBM
Χρώμα: η προσαρμογή είναι αποδεκτή Περίοδος Εγγύησης: 1 έτος για τα πλαστικά μέρη, 3 έτη για τα μέρη χάλυβα
Υψηλό φως:

εσωτερικό πάρκο τραμπολίνων

,

μεγάλο εσωτερικό τραμπολίνο

Γαλβανισμένος σωλήνας και νάυλον πλέγμα 20x15m χάλυβα χωρίς πάρκο τραμπολίνων αιχμηρών ακρών για το δημοτικό σχολείο KP180223

 

 

 

Η διάσκεψη και η διεθνής πρόωρη εκπαίδευση EXPO ανάπτυξης εκπαίδευσης του 2016 προσχολική παιδικής ηλικίας 7ων Νότιων Κινών έγιναν στις 3 Ιουνίου - 5ος, το 2016 στη Νο 6 αίθουσα του πολυ κέντρου EXPO παγκόσμιου εμπορίου, Pazhou, Guangzhou.
Υπόβαθρο έκθεσης: Κατά τη διάρκεια της περιόδου «δωδέκατων πενταετών σχεδίων», οι σημαντικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στην προσχολική εκπαίδευση στην Κίνα. Τα κυβερνητικά καθόλου επίπεδα έχουν επενδύσει 400 δισεκατομμύρια yuan στην προσχολική εκπαίδευση, με έναν μέσο όρο 800 δισεκατομμύρια yuan το χρόνο. Πριν από τη δημοσίευση της περίληψης προγραμματισμού, υπήρξε μόνο περισσότερα από 16 δισεκατομμύρια yuan το χρόνο. 120,000 οι πρόσφατα χτισμένοι και επεκταθε'ντες παιδικοί σταθμοί, και η αύξηση των πενταετών παιδιών στο πάρκο είναι ισοδύναμοι με δύο φορές το ποσό των προηγούμενων δέκα ετών.
Επιπλέον, με την εφαρμογή της πολιτικής δεύτερος-παιδιών και την αύξηση στο ποσοστό αποδοχής, τα κυβερνητικά καθόλου επίπεδα έχουν αυξήσει τα πάρκα επένδυσής τους δημόσια και τα συμπεριλαμβάνοντα ιδιωτικά πάρκα, και μέσω της επέκτασης της νέας κατασκευής, της αναδημιουργίας και της επέκτασης των πάρκων για να εξασφαλίσουν το προσχολικό δίκτυο υπηρεσιών εκπαίδευσης. Η ικανοποίηση των αναγκών της προσχολικών ανάπτυξης και της επέκτασης εκπαίδευσης θα ανοίξει πλήρως ένα νέο ταξίδι της βασικής προσχολικής εκπαίδευσης.

Προκειμένου να εφαρμοστούν οι απαιτήσεις του 18ου εθνικού συνεδρίου του κόμματος και της 18ης κεντρικής Επιτροπής, του 4ου Γυμνασίου, και της 5ης ολομέλειας της 18ης κεντρικής Επιτροπής για την προώθηση της μεταρρύθμισης και της ανάπτυξης της προσχολικής εκπαίδευσης, την εφαρμογή της εθνικών μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων μεταρρύθμισης και του σχεδίου ανάπτυξης εκπαίδευσης (2010-2020) και το «τρίχρονο σχέδιο δράσης για την προσχολική εκπαίδευση» και μια σειρά σημαντικών οδηγιών από το Υπουργείο Παιδείας στην προώθηση της ανάπτυξης της προσχολικής εκπαίδευσης βελτίωση του επιπέδου θεωρίας και πρακτικής πρώτων εκπαιδευτικών παιδικής ηλικίας και διευθυντών παιδικών σταθμών, και προώθηση τον υγιούς, επιστημονικός και της βιώσιμης ανάπτυξης της προσχολικής εκπαίδευσης στην Κίνα. Επ' ευκαιρία του πέμπτου εθνικού προσχολικού μήνα συνειδητοποίησης εκπαίδευσης, που υποστηρίζεται από την προσοχή της Κίνας για την Επιτροπή εργασίας επόμενης γενιάς, την προσχολική Επιτροπή εκπαίδευσης ένωσης εκπαίδευσης της Κίνας, την εθνική Επιτροπή εκπαίδευσης ένωσης εκπαίδευσης της Κίνας προσχολική, και τη Guangdong προσχολική Επιτροπή εκπαίδευσης κοινωνίας εκπαίδευσης. Η νέα ομάδα εκπαίδευσης Teide Shenzhen, ερευνητικό κέντρο πολυ-εκπαίδευσης Shenzhen, Co. υπηρεσιών εκπαίδευσης Guangzhou Wanbo, ΕΠΕ φιλοξένησε από κοινού τη «διάσκεψη και τη διεθνή πρόωρη εκπαίδευση EXPO ανάπτυξης εκπαίδευσης του 2016 προσχολική παιδικής ηλικίας 7ων Νότιων Κινών» στις 3 Ιουνίου 2016 - 5 η ημέρα κρατήθηκαν στην αίθουσα 6, πολυ κέντρο EXPO παγκόσμιου εμπορίου Guangzhou.

Δεδομένου ότι η μεγαλύτερη προσχολική έκθεση εκπαίδευσης που πραγματοποιείται στη Νότια Κίνα, φετινή έκθεση θα είναι ένας συνδυασμός προτύπων δραστηριότητας και τα «άριστες φόρουμ + τα σεμινάρια + η έκθεση ανταλλάσσουν + κήποι παρατήρησης». Αναμένεται για να προσελκύσει 10.000 γνωστά όργανα εμπορικών σημάτων από το εξωτερικό και στο εξωτερικό. Οι διανομείς, οι ειδικοί δάσκαλοι, οι διευθυντές, και οι δάσκαλοι σύλλεξαν σε Guangzhou για να παρευρεθούν σε ένα μεγάλο γεγονός για να χτίσουν μια εκπαιδευτική πλατφόρμα για την προσχολική εκπαίδευση στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης, όπως οι ακαδημαϊκές ανταλλαγές, τα διαλογικά σεμινάρια, και η συνεργασία προγράμματος.

Κυριώτερο σημείο 1: Οι εσωτερικοί και ξένοι εκθέτες εμπορικών σημάτων σύλλεξαν μαζί για ένα συνολικό γεγονός βιομηχανίας

Η φετινή έκθεση συγκέντρωσε περισσότερες από 200 επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων για να συμμετέχει στην έκθεση, τα εκθέματα από τη συνεργασία ένωσης παιδικών σταθμών, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τις πληροφορίες εκπαίδευσης, τα εκπαιδευτικά υλικά, τα πολυμέσα διδάσκοντας, το φυσικό σύστημα εφαρμογής νοημοσύνης στο σχέδιο πάρκων, την περιβαλλοντική δημιουργία, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και τα έπιπλα επιστήμης, την υπηρεσία κήπων και άλλες αλυσίδες βιομηχανίας. Μεταξύ τους: Η παιδιάστικη εκπαίδευση, η εκπαίδευση του Κρόνου, το όραμα ηλιοφάνειας, ο πολιτισμός και η εκπαίδευση των παιδιών, η εκπαίδευση της Ταϊβάν Μπόλτον, η πραγματική εκπαίδευση Qita, ο γρίφος Bangbao, Greentown, Yuanchuang, καθολικός βιοτέχνης, Zhanda, Haijilun, Eaton Gide, το αστέρι επέκτασης Zhi, η τέχνη Daqian, ο ναός Huasen, το σπίτι παιδικής ηλικίας, η τίγρη φιλαράκων, τα χρυσά φτερά, ο κύκλος παιδικής ηλικίας, η τεχνολογία Qibao, Bofei, πολιτισμός Baocheng, Youyou, Yubeier, Wanaka, Huiya, Xiaomeiji, χαμαιλέοντας, Huasu, Aisichen, Giraffe, Shuntu, Xima και άλλες επιχειρήσεις είναι οι ειδικοί θάλαμοι αυτής της έκθεσης. Οι διεθνείς επιχειρήσεις περιλαμβάνουν το ΧΡΟΝΟ της Νότιας Κορέας, τα παιδιά βρυσών της Σιγκαπούρης, την εμβύθιση αμερικανικής εμβύθισης, και τη Νέα Ζηλανδία Zoono. Η σύγκρουση και η αλληλεπίδραση μεταξύ εσωτερικού και των ξένων εταιρειών στα προϊόντα, τις ιδέες και τις υπηρεσίες είναι επίσης μια σπάνια ευκαιρία για τις ανταλλαγές και την εκμάθηση.

Κυριώτερο σημείο 2: Προσχολική διάσκεψη εκπαίδευσης, ισχυρό lineup των εμπειρογνωμόνων

Στο πρώτο έτος του «13ου πενταετούς σχεδίου», πώς να προωθήσει τη μεταρρύθμιση και την ανάπτυξη της προσχολικής εκπαίδευσης με τις νέες ιδέες έχει γίνει ένας σημαντικός στόχος στο επόμενο βήμα. Τα εκκρεμή προβλήματα που απασχολούν την τρέχουσα βιομηχανία συγκεντρώνονται να πιάσουν τις τρέχουσες προσχολικές πολιτικές εκπαίδευσης, βελτίωση της ποιότητας της προσχολικής εκπαίδευσης στην Κίνα, τυποποίηση, πρότυπα επίτευξης, επιστρέφοντας στην πρόωρη εκπαίδευση των παιδιών, για την εφαρμογή της κατασκευής των συμπεριλαμβανόντων παιδικών σταθμών που προτείνεται από το κράτος, που ενισχύει την τυποποιημένη διαχείριση των παιδικών σταθμών, και που αναβαθμίζει το επίπεδο δασκάλων, πώς να αναπτύξουν το επόμενο βήμα της προσχολικής εκπαίδευσης στην Κίνα κατά τη διάρκεια του «δέκατου τρίτου πενταετούς σχεδίου», αυτό το προσκεκλημένο διάσκεψη WANG Zuoshu, Wu Xinmin, Liu Wei, Γκάο Shuguo, Yan Minglang, Zhu Jiaxiong, Yang Zhibin ως θέμα της «προσχολικής τάσης βελτίωσης της ποιότητας εκπαίδευσης και ανάπτυξης». Οι περισσότεροι από 60 ηγέτες, εμπειρογνώμονες και δάσκαλοι από την προσχολική εκπαίδευση στα διάφορα μέρη της χώρας συμμετείχαν στις ομιλίες και τις ανταλλαγές, συμπεριλαμβανομένου WANG Xiaoying, Yin Jianqin, Zhao Chunmei, Zhu λ. και Ding Haidong. Τα θέματα της διάσκεψης καλύπτουν βασικά όλες τις περιοχές που περιλαμβάνονται στην εργασία της πρόωρης εκπαίδευσης παιδικής ηλικίας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να μάθουν και να επικοινωνήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Εκείνη τη στιγμή, στις 5 Ιουνίου, η διάσκεψη θα οργανώσει επίσης τα παράλληλα φόρουμ για τη διαχείριση και τη διαχείριση, τον ειδικό τρόπο πάρκων, την κατασκευή και την καινοτομία προγράμματος σπουδών, την ανάπτυξη σταδιοδρομίας δασκάλων, το παιχνίδι κήπων και τη δημιουργία περιβάλλοντος, την εγχώρια εκπαίδευση, το παιχνίδι και τη δημιουργία περιβάλλοντος. Να καταδείξει την καινοτόμο έρευνα και τα πρακτικά επιτεύγματα στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης, για να ερευνήσει τη νέα σκέψη και την προηγμένη εκπαίδευση διαμορφώνει για την προσχολική εκπαίδευση από μια προοπτική πολυ-γωνίας και πλήρης-τομέων, για να διευρύνει το όραμα και την έννοια πάρκων των συμμετεχόντων, και για να προωθήσει την επαγγελματική ανάπτυξη των διευθυντών παιδικών σταθμών και των πρώτων εκπαιδευτικών παιδικής ηλικίας.

Κυριώτερο σημείο 3: Πολλαπλάσια γεγονότα φόρουμ συνόδου κορυφής, εκμάθηση οικοδόμησης και ευκαιρίες δικτύωσης

Το 4ο νότιο πρόωρο φόρουμ Συνόδων Κορυφής εκπαίδευσης παιδικής ηλικίας και η 2$α σύνοδος του συμπεριλαμβάνοντος φόρουμ εκπαίδευσης των δεύτερων διαγώνιος-στενών ειδικών παιδιών τρεις-περιοχής και κατασκευής των πόρων -καθήκοντος κεντρικής (τάξη) κράτησαν στις 3 Ιουνίου - 4ος από τα χαρακτηριστικά της προσχολικής ανάπτυξης εκπαίδευσης στη νότια περιοχή στο πώς να αναπτύξουν τη συμπεριλαμβάνουσες εκπαίδευση των ειδικών παιδιών και την κατασκευή τάξεων των πόρων, να φέρουν περισσότερες ιδέες ανάπτυξης και να ασκήσουν στους συμμετέχοντες.

Κυριώτερο σημείο 4: Ικανοποίηση της προσφοράς και της ζήτησης, προσχολικό τμήμα προώθησης προμήθειας εκπαίδευσης

Κάθε χρόνο από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο είναι η εποχή όταν κρατούν σημαντικοί κατασκευαστές τους εμπόρους και τους πράκτορες για να ενώσουν τη διάσκεψη, να αναπτύξουν τα νέα κανάλια και να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα της επιχείρησης και πολιτικές πωλήσεων στους υπάρχοντες συνεργάτες. Ιούνιο-Αύγουστο είναι η μέγιστη εποχή για τις αγορές παιδικών σταθμών, και είναι επίσης η εποχή για τους εμπόρους για να τοποθετήσει τις διαταγές. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο ελλιμενισμός της προσφοράς και της ζήτησης, και να αυξηθεί η έλξη της έκθεσης στους εμπόρους, η διάσκεψη κράτησε τη τελετή βραβεύσεωης για τους διανομείς με το θέμα «της υπονόμευσης του παραδοσιακού τρόπου συμμετοχής και της αναδιαμόρφωσης της αξίας των εμπόρων που συμμετέχουν στη διάσκεψη». », το τεσσάρων αστέρων ελεύθερο ξενοδοχειακό κατάλυμα και άλλες δραστηριότητες, στοχεύουν να προωθήσουν τις επιτόπιες ανταλλαγές μεταξύ των εμπόρων και των εκθετών, έτσι ώστε ένας μεγάλος αριθμός νέων εμπόρων για να μπεί στην αγορά, επεκτείνει την επιρροή των σημαντικών διανομέων στην κινεζική πρόωρη αγορά εκπαίδευσης παιδικής ηλικίας.

Κυριώτερο σημείο 5: Επαγγελματική ποιότητα ακροατηρίων στην κύρια δύναμη της προμήθειας

Η έκθεση θα στείλει 20.000 εισιτήρια για το γύρο, ο οποίος θα καλύψει τους παιδικούς σταθμούς/τους παιδικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα και θα προσκαλέσει το διευθυντή/το δάσκαλο για να παρευρεθεί στη διάσκεψη. Επιπλέον, η έκθεση συνεργάζεται με περισσότερες από 60 οργανώσεις μέσων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να επεκτείνει τη συνειδητοποίηση και την επιρροή του εμπορικού σήματος έκθεσης μέσω του συνδυασμού επαγγελματία + Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας on-line, να προσελκύσει τους επαγγελματικούς επισκέπτες στη σκηνή, να αλληλεπιδράσει με τους εκθέτες, και να ενισχύσει την προσχολική εκπαίδευση και την εκπαίδευση. Η ποιότητα, προωθεί την έννοια και τη μέθοδο επιστημονική.

Από τις 3 ως τις 5 Ιουνίου, η σύγκληση της διεθνούς πρόωρης έκθεσης εκπαίδευσης παιδικής ηλικίας Νότιων Κινών είναι μια άριστη ευκαιρία να βελτιωθεί η ποιότητα της προσχολικής εκπαίδευσης, να προωθηθεί η έννοια και η μέθοδος επιστημονική, και να χτιστεί μια πλατφόρμα για τις ακαδημαϊκές ανταλλαγές και βιομηχανική συνεργασία.

Το Huacheng Guangzhou, με τη διεθνή προσχολική έκθεση εκπαίδευσης Νότιων Κινών του 2016, έχει μια ιστορία του μετασχηματισμού της προσχολικής βιομηχανίας εκπαίδευσης.

 

 

 

Μετρήσεις (χιλ.) 20x15m (L*W*H)
Πιστοποιητικό ISO9001, SGS, CE, TUV
Ενότητες σφαίρα προφυλακτήρων, πλέγμα, σειρά μαθημάτων ninja, καθαρή πετσέτα, περιστροφικό mechine, προβολέας, στάση καλαθιών, φραγμός σφουγγαριών, που αναρριχείται στον πίνακα, κλουβί ενάντια στη σφαίρα
Υλικό Α. νάυλον πλέγμα
Β. πυκνώστε το μαξιλάρι αφρού βαμβακιού
Γ. γαλβανισμένα ελατήρια σιδήρου
Δ. αβλαβές LLDPE
(Το διαφορετικό υλικό είναι διαθέσιμο στην απαίτησή σας. )
Πλεονέκτημα a.Anti-UV
b.Anti-στατικός
c.Security
d.Environmental προστασία
e.Color δεν είναι εύκολο να εξασθενιστεί
Εγκατάσταση ημέρα 2 (2 άτομα)
Σειρά ηλικίας 3--ηλικία 12
Ικανότητα 10-20 άτομα
Ισχύστε για Λούνα παρκ, παιδικός σταθμός, παιδικός σταθμός, κατοικήσιμη περιοχή.
Συσκευασία Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Πλαστικά μέρη: Τσάντα φυσαλίδων και ταινία PP
Μέρη σιδήρου: Βαμβάκι και ταινία PP
Όγκος παράδοσης: 90CBM
Ζωή χρήσης 7-10 έτη

Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα τραμπολίνων παιδιών δημοτικού σχολείου πάρκο και νάυλον υλικό πλέγματος 0

Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα τραμπολίνων παιδιών δημοτικού σχολείου πάρκο και νάυλον υλικό πλέγματος 1

Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα τραμπολίνων παιδιών δημοτικού σχολείου πάρκο και νάυλον υλικό πλέγματος 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa

Τηλ.:: +8615157683607

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα