Αρχική Σελίδα

Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.
άποψη εργοστάσιο πιστοποίηση Συσκευασία η έκθεσή μας
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες : KidsPlayPlay, TanQ
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. παιχνιδιών Kidsplayplay Wenzhou, ΕΠΕ (το www.tqplayground.com) βρίσκεται σε Linhai, Taizhou, μια άριστη πόλη τουριστών στην Κίνα. Η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Άρχισε από μια επιχείρηση δέκα φορμών πριν από χρόνια και αναπτύχθηκε σε περισσότερους από 100 υπαλλήλους. Το όνομα, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας υψηλής ποιότητας ταλέντων τεχνολογίας και διαχείρισης με τα έτη εμπειρίας οι φόρμες, είναι σχέδιο, ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις ενσωμάτωσης επιχείρησης εξοπλισμού rotomolding φόρμες και παιχνίδι των παιδιών.

Το Μάιο του 2011, η επιχείρηση συνεργάστηκε βαθειά με τη Co. εξοπλισμού διασκέδασης Zhejiang Yingbo, ΕΠΕ, και συγχώνευσε με την περιστροφική Co. φορμών Zhejiang Tianqi, ΕΠΕ το Μάρτιο του 2017, ενοποιημένη διαχείριση, ενοποιημένη διαχείριση, και επέτυχε τις ουσιαστικές σημαντικές ανακαλύψεις στον εσωτερικό άτακτο τομέα κάστρων. Ο εξοπλισμός διασκέδασης που ανταποκρίνεται στα γερμανικά πρότυπα EN1176 αφιερώνεται στα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Εμμένοντας στο στόχο «στον κόσμο και τον κόσμο», η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην επέκταση των υπερπόντιων αγορών. Ο αγγλικός ιστοχώρος το www.tanqplay.com της επιχείρησης, το Μάρτιο του 2012, με συνεχής βελτίωση της επιχείρησης στη νοτιοανατολική ασιατική αγορά, Co. κλάδων TQ της Ταϊλάνδης διασκέδασης Tianqi (Ταϊλάνδη), ΕΠΕ (ιστοχώρος: του th.kaidiplay.com) και BHD ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ SDN επιχείρησης TANQ της Μαλαισίας (ιστοχώρος: του www.my.kaidiplay.com), και Co. κλάδων TQ PLAYGOUND του Μεξικού, ΕΠΕ (ιστοχώρος: του www.tqplay.com), ρωσική Co. παιχνιδιών Kidsplay κλάδων. (ιστοχώρος: www το .ru.kaidiplay.com) έχει καθιερωθεί το ένα μετά το άλλο, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στο δρόμο στον κόσμο και κυλώντας τον κόσμο.

Διοικητική πολιτική: Η επιχείρηση εμμένει στην έννοια “όλοι για την ασφάλεια των παιδιών, όλα για την υγεία των παιδιών, όλα της έννοιας για της ανάπτυξης των παιδιών”. Έχουμε παράσχει με συνέπεια στους πελάτες μας τα προϊόντα με την υψηλή απόδοση ασφάλειας, το ισχυρό ενδιαφέρον ψυχαγωγίας, την ισχυρή δομική αξιοπιστία σχεδίου, την κομψά εμφάνιση και τα διεθνή πρότυπα. Καθιερώστε μια πελάτης-κεντρική έννοια υπηρεσιών για να προστατεύσετε τα συμφέροντα των πελατών από τη ρίζα και την πηγή.

Κύρια προϊόντα: rotomolding φόρμες, υπαίθριος μεγάλης κλίμακας εξοπλισμός διασκέδασης, εσωτερικά άτακτα κάστρα, υπαίθριες φωτογραφικές διαφάνειες συνδυασμού και πλαστικά εξαρτήματα. Κατάλληλος για τις μεγάλες λεωφόρους αγορών, τις υπεραγορές, τις κοινότητες, τους παιδικούς σταθμούς, τα πάρκα και άλλες περιοχές παιχνιδιού. Η επιχείρηση έχει την ομάδα σχεδίου της, που μπορεί να αναπτύξει τις φόρμες σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών ή τα προϊόντα σχεδίου σύμφωνα με την πραγματική περιοχή των πελατών, και παράγει τα προϊόντα των διαφορετικών προδιαγραφών για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων: περισσότερο από δέκα έτη περιστροφικής φορμάροντας βιομηχανίας φορμών δοκιμάζουν και ανεξάρτητες έρευνα και ανάπτυξη του μεγάλου πλαστικού περιστροφικού φορμάροντας εξοπλισμού, με τον ανεξάρτητο βραχίονα 7, rotomolding μηχανή διαμόρφωσης τέσσερις-σταθμών την πραγματικού μεγέθους περιστροφική, στη δομή ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα rotomolding προϊόντα δεν είναι εύκολο να πεφθούν μακριά, καμία ζημία στην επεξεργασία επιφάνειας, οι πόροι και το τράχωμα δεν αποβάλλονται, και το πάχος τοίχων του προϊόντος είναι ομοιόμορφο και αξιόπιστο. Το πλαστικό αποτελείται από τη νοτιοκορεατική εισαγόμενη πλαστική σκόνη LLDPE, η οποία συμφωνεί με το διεθνή φιλικό προς το περιβάλλον εδώδιμο βαθμό. Τα μέρη σιδήρου αποτελούνται από το??????????? γαλβανισμένο σωλήνα και ψεκασμός-ντύνονται. Το πλήρες σύνολο προϊόντων είναι ανθεκτικότερο στη χρήση από παραδοσιακό FRP και φορμαρισμένα τα χτύπημα προϊόντα. Έχει μια μακρύτερη ζωή υπηρεσιών στην υπαίθρια υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία και τα διάφορα περίπλοκα περιβάλλοντα, και είναι ανθεκτικό στο γδάρσιμο και τη διάβρωση και δεν είναι εύκολο να εξασθενίσει.

Επιπλέον, η ομάδα σχεδίου είναι μια ισχυρή εγγύηση για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Στο σχέδιο των φορμών και των εξαρτημάτων, ακολουθούμε αυστηρά τα πρότυπα EN1176 και εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των προϊόντων από την πηγή. Το σχέδιο του πλήρους συνόλου προϊόντων είναι βασισμένο στη σημαντική γενική επίδραση, και η λογική και ασφαλής δομή πλαισίων κερδίζει τον έπαινο των πελατών.

Το Tianqi Rotomolding ακολουθεί την αρχή «όλοι αρμόδιοι για τους πελάτες», βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των πλεονεκτημάτων του προσωπικού και προϊόντων, βελτιώνει συνεχώς και χτίζει τα αδύνατα προϊόντα, και περνά τις πιστοποιήσεις τρίτων όπως το CE, ISO, TUV GS EN1176, SGS πιστοποίηση εργοστασίων, και καλύτερα. Εξυπηρετήστε τους πελάτες και δημιουργήστε το φωτεινό μέλλον για το στρατηγικό στόχο της επιχείρησης «στον κόσμο και τον κόσμο».

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tony Ma

Τηλ.:: 86-13957779309

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)