Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός παιδικών χαρών σχοινιών

3--12 αντι UV εξοπλισμού παιδικών χαρών σχοινιών παιδιών ηλικίας/εξοπλισμού παιδικών χαρών χρόνου ψυχαγωγίας

3--12 αντι UV εξοπλισμού παιδικών χαρών σχοινιών παιδιών ηλικίας/εξοπλισμού παιδικών χαρών χρόνου ψυχαγωγίας

3--12 Age Kids Rope Playground Equipment / Playtime Playground Equipment Anti UV
3--12 Age Kids Rope Playground Equipment / Playtime Playground Equipment Anti UV

Μεγάλες Εικόνας :  3--12 αντι UV εξοπλισμού παιδικών χαρών σχοινιών παιδιών ηλικίας/εξοπλισμού παιδικών χαρών χρόνου ψυχαγωγίας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TANQ
Πιστοποίηση: ISO,CE,TUV,SGS
Αριθμό μοντέλου: KP-K001
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: καλυμμένος με τον τάπητα μέσα και την ταινία PP έξω
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 10days μετά από την ισορροπία 50% λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τόμος: 20CBM Υλικό: 114mm γαλβανισμένος χάλυβας pipe+rope
Μέγεθος: 1240*1100*340 Χρώμα: η προσαρμογή είναι αποδεκτή
Χρόνος παραγωγής: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την κατάθεση 50% λαμβανόμενη Περίοδος Εγγύησης: 1 έτος για τα μέρη σχοινιών, 3 έτη για τα μέρη χάλυβα
Υψηλό φως:

αναρρίχηση του εξοπλισμού παιχνιδιού

,

εξοπλισμός παιδικών χαρών χρόνου ψυχαγωγίας

Εξοπλισμός KP-K001 παιδικών χαρών σχοινιών

Από τη γρήγορη ανάπτυξη της εποχής Διαδικτύου, το σε απευθείας σύνδεση ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αλλάξει το έμφυτο ανταγωνιστικό τοπίο της λιανικής βιομηχανίας προϊόντων, και τα εμπορικά σήματα και τα κανάλια μετατοπίζονται βαθμιαία στο σε απευθείας σύνδεση. Σαν αντιπροσωπευτική παραδοσιακή λιανική βιομηχανία, τα παιχνίδια δεν μπορούν να υποτιμηθούν. Σύμφωνα με τις δημόσιες στατιστικές, οι απολογισμοί γραμμών παιχνιδιών για για 30% του μεριδίου αγοράς της βιομηχανίας το 2018, και αυτός ο αριθμός θα συνεχίσουν να αυξάνονται βραχυπρόθεσμα.

Εντούτοις, η σε μη απευθείας σύνδεση λιανική πώληση, ως κύρια δύναμη της βιομηχανίας, διαδραματίζει ακόμα έναν αποφασιστικό ρόλο στην τάση της αγοράς. Στα πλαίσια της συνεχούς επέκτασης των σε απευθείας σύνδεση καναλιών, πολλά σε μη απευθείας σύνδεση καταστήματα έχουν εισαγάγει την έννοια της «νέας λιανικής εμπειρίας», και υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι «αντεπίθεσης» στη σε μη απευθείας σύνδεση βιομηχανία στη βιομηχανία παιχνιδιών. Στα στοιχεία πωλήσεων Q2 της εξωτερικής πλατφόρμας Jingdong που αναγγέλθηκε ακριβώς από το μητρικό και ερευνητικό κέντρο νηπίων, στον κατάλογο πωλήσεων TOP10 εμπορικών σημάτων, ένα εμπορικό σήμα με το έξοχο ποσοστό υψηλής ανάπτυξης επίασε την προσοχή μας.

Μεγάλης κλίμακας αύξηση πωλήσεων εξοπλισμού Q2 διασκέδασης


Με το ρυθμό ανάπτυξης 1642574,6%, έγινε η έβδομη θέση στο ΤΟΠ κατάλογο. Αναφέρεται ότι η ικανοποίηση είναι ένας σύγχρονος εξοπλισμός διασκέδασης που εστιάζει στην παραγωγή και την πώληση των μηχανών δώρων και των τηλεοπτικών παιχνιδιών των παιδιών. Η φύση ο ίδιος του εξοπλισμού διασκέδασης καθορίζει ότι οι περισσότεροι από τους στόχους πωλήσεών του είναι κυρίως έμποροι, ενώ οι συσκευές όπως οι μηχανές δώρων και οι μηχανές κουκλών είναι περισσότεροι ενός ρόλου ως «εμπορευματοκιβώτια παιχνιδιών».

Στη καταναλωτική αγορά όπου οι νέοι είναι στην αγορά, η υψηλής ποιότητας κατανάλωση ψυχαγωγίας έχει γίνει η κυρίαρχη τάση. Οι τηλεοπτικές πόλεις παιχνιδιών στην είσοδο στον κινηματογράφο είναι παντού. Οι σταθμοί μετρό, τα καταστήματα και οι κοινότητες πρώτα και οι πόλεις δεύτερος-σειρών έχουν αρχίσει επίσης να έχουν τις μεγάλης κλίμακας μηχανές δώρων. Έχει γίνει ένα άλλο μέτωπο ενάντια στο σε απευθείας σύνδεση ηλεκτρονικό εμπόριο.

Καινοτόμες νέες δυνάμεις παιχνιδιού ή βοήθειας κάτω από τη γραμμή

Το σε απευθείας σύνδεση σε μη απευθείας σύνδεση παιχνίδι ολοκλήρωσης καναλιών, σε μη απευθείας σύνδεση λιανικός συνεχίζει να βελτιώνει το τυχαίο και η ευκολία της κατανάλωσης έχει γίνει επικρατόν παιχνίδι στη βιομηχανία παιχνιδιών. Πώς μπορούν οι μηχανές δώρων και οι τηλεοπτικές συσκευές παιχνιδιών να ξεχωρίσουν από τα χέρια των επαγγελματιών και να γίνουν ένα νέο σημείο αύξησης;


Διαφοροποίηση των διοικητικών μεθόδων. Πολλοί άνθρωποι ξέρουν ότι είναι κερδοφόρο να τακτοποιηθεί ο εξοπλισμός σε ισχύ με την υψηλή κυκλοφορία, αλλά η εμφάνιση της μηχανής, η αξία των ενσωματωμένων παιχνιδιών, και απλός και ελκυστικός ο gameplay είναι η εστίαση της προσοχής. Σαν τερματικό των τελικών καταναλωτών προσιτότητας, ακόμα κι αν το επιστροφής ποσοστό είναι πολύ χαμηλό, το ενσωματωμένο παιχνίδι είναι το περισσότερο σημαντικό μέρος της αλυσίδας. Η κράτηση της τάσης είναι ο μόνος κανόνας της επιλογής για τα παιχνίδια.


Ελέγξτε τις δαπάνες και ενισχύστε τη βιομηχανική συγκέντρωση. Οι υψηλές ροές πληθυσμών φέρνουν όχι μόνο τις ευκαιρίες βιομηχανίας, αλλά και τις δαπάνες που συνδέονται με τους, και στα πλαίσια της τάσης «των καυτών σημείων», οι αόρατες δαπάνες θα αυξηθούν. Τόσο πώς να βρεί μια ισορροπία μεταξύ του κόστους και της υπηρεσίας είναι πολύ κρίσιμος. Επιπλέον, διανεμημένος ο μικρής κλίμακας των μηχανών δώρων δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση για την ανάπτυξη των φορέων. Πώς να καταστήσουν τέτοιες αναδυόμενες κατηγορίες περισσότερο συγκεντρωμένες μέσω του εμπορικού σήματος ή καναλιών τα σημεία συνεδρίασης είναι επίσης το κλειδί στη μελλοντική ανάπτυξη.

Με τη ταχεία ανάπτυξη των σε απευθείας σύνδεση στοιχείων, μπορούμε να προβλέψουμε την εμφάνιση των πιό σχετικών κατηγοριών επαγγελματιών κατά το δεύτερο μισό του έτους. Εντούτοις, αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι των μηχανών δώρων και των τηλεοπτικών παιχνιδιών είναι σχετικά απλό. Είναι δύσκολο να υπάρξει μια σημαντική αύξηση ή να αυξηθεί η προσοχή του κοινού πριν από την επόμενη έκρηξη. Τι είδους η απόδοση θα απαιτηθεί σε ένα τέτοιο σε μη απευθείας σύνδεση «κατάστημα» στο μέλλον; Περαιτέρω δοκιμή.

Δεν είναι γνωστό εάν ο μεγάλης κλίμακας εξοπλισμός διασκέδασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παν-ψυχαγωγία. Η αγορά παιχνιδιών με τις πωλήσεις μιας ενιαίος-εποχής 18 δισεκατομμυρίων ακόμα έχει πολύ άγνωστο διάστημα αύξησης αντάξιο της εξερεύνησης. Για αυτό, έχουμε προετοιμαστεί για τους ανθρώπους παιχνιδιών. Μια άριστη διάσκεψη βιομηχανίας, από τις 21 ως τις 23 Ιουλίου 2019, μητέρα και νήπιο του ετήσιου μαζικού γεγονότος « · μητρική του 2019 η 5η διάσκεψη πληθυσμού σφαιρικών και νηπίων» θα συγκλονιστεί στη Σαγκάη. Ανοικτός! Εδώ, υπάρχει όχι μόνο η τάση της μελλοντικής ανάπτυξης παιχνιδιών, αλλά και η ανάλυση και η κατανόηση της μεγάλης βιομηχανίας καφέ παιχνιδιών. Μπορεί επίσης να συνοδευθεί από τους άριστους ανθρώπους παιχνιδιών για να βεβαιώσει τη νέα τάση και το νέο σχέδιο του μελλοντικού παιχνιδιού.

 

 

 

Μετρήσεις (χιλ.) 1240*1100*340cm (L*W*H)
Περιοχή ασφάλειας (χιλ.) 500*500CM (L*W)
Πιστοποιητικό ISO9001, SGS, CE
Πλεονέκτημα a.Anti-UV
b.Anti-στατικός
c.Security
d.Environmental προστασία
e.Color δεν είναι εύκολο να εξασθενιστεί
Εγκατάσταση ημέρα 2 (2 άτομα)
Μειωμένο ύψος (χιλ.) 2200
Σειρά ηλικίας 3--ηλικία 12
Ικανότητα 10-20 άτομα
Ισχύστε για Λούνα παρκ, παιδικός σταθμός, παιδικός σταθμός, κατοικήσιμη περιοχή.
Συσκευασία Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Πλαστικά μέρη: Τσάντα φυσαλίδων και ταινία PP
Μέρη σιδήρου: Βαμβάκι και ταινία PP
Όγκος παράδοσης: 20CBM
Ζωή χρήσης 7-10 έτη
Παρατήρηση 1.Please ελέγχουν τις βίδες και άλλα catchers για να βεβαιώσουν τακτικά τη σταθερή δομή.
2.Please σιγουρεύονται ότι όλα τα παιδιά παίζουν με την ενήλικη επίβλεψη.
3.Blunt τα αντικείμενα και το όξινο διαβρωτικό ποτό είναι απαγορευμένα.

3--12 αντι UV εξοπλισμού παιδικών χαρών σχοινιών παιδιών ηλικίας/εξοπλισμού παιδικών χαρών χρόνου ψυχαγωγίας 0

3--12 αντι UV εξοπλισμού παιδικών χαρών σχοινιών παιδιών ηλικίας/εξοπλισμού παιδικών χαρών χρόνου ψυχαγωγίας 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa

Τηλ.:: +8615157683607

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα