Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤα παιδιά εξοπλισμό εξωτερικών χώρων παιδική χαρά

Γαλβανισμένη χάλυβα υπαίθρια παιδική χαρά ύφους κάστρων σωλήνων ζωηρόχρωμη για το πάρκο tq-CB1295

Γαλβανισμένη χάλυβα υπαίθρια παιδική χαρά ύφους κάστρων σωλήνων ζωηρόχρωμη για το πάρκο tq-CB1295

Galvanized steel pipe colorful castle style outdoor playground for park TQ-CB1295
Galvanized steel pipe colorful castle style outdoor playground for park TQ-CB1295 Galvanized steel pipe colorful castle style outdoor playground for park TQ-CB1295 Galvanized steel pipe colorful castle style outdoor playground for park TQ-CB1295 Galvanized steel pipe colorful castle style outdoor playground for park TQ-CB1295

Μεγάλες Εικόνας :  Γαλβανισμένη χάλυβα υπαίθρια παιδική χαρά ύφους κάστρων σωλήνων ζωηρόχρωμη για το πάρκο tq-CB1295

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TANQ
Πιστοποίηση: TUV,SGS,CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: Tq-CB1295
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: καλυμμένος με τον τάπητα μέσα και την ταινία PP έξω
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 10days μετά από την ισορροπία 50% λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: 114mm γαλβανισμένο πλαστικό χάλυβα pipe+LLDPE Μέγεθος: 1520*890*600cm
Τόμος: 37CBM Χρώμα: η προσαρμογή είναι αποδεκτή
Χρόνος παραγωγής: 10-15 εργάσιμες ημέρες Εγγύηση: 1 έτος για τα πλαστικά μέρη, 3 έτη για τα μέρη χάλυβα
Υψηλό φως:

υπαίθρια δομή παιχνιδιού παιδιών

,

προσχολικός υπαίθριος εξοπλισμός παιδικών χαρών

Γαλβανισμένη χάλυβα υπαίθρια παιδική χαρά ύφους κάστρων σωλήνων ζωηρόχρωμη για το πάρκο tq-CB1295

 

 

Με τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας παιχνιδιού των παιδιών, τα λούνα παρκ των διάφορων μεγάλων και μέσου μεγέθους παιδιών έχουν αναπηδήσει επάνω, και είναι επίσης δημοφιλή μεταξύ των γονέων και των παιδιών. Υπάρχει αφθονία των ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων στην παιδική χαρά των παιδιών. Τα παιδιά δεν μπορούν να πάρουν τρυπημένα μετά από να παίξουν όλη την ημέρα. Ελάτε το πρωί, πηγαίνετε στο γεύμα εδώ κοντά το μεσημέρι, και πηγαίνετε στο σπίτι το βράδυ. Κατόπιν, με την παιδική χαρά των παιδιών που οδηγεί το χρόνο κατανάλωσης παίρνει περισσότερο και θα έπρεπε περισσότερο, τι να γίνει γύρω από την παιδική χαρά των παιδιών; Ποιες αλλαγές η παιδική χαρά των παιδιών θα φέρει στην περιβάλλουσα επιχείρηση; Κατωτέρω, θα αναλύσουμε για σας.
Γιατί ξοδεψτε τόσο πολλά χρήματα στην παιδική χαρά; Μόλις το παιδί το συμπαθεί, οι γονείς θα το φροντίσουν. Στην παιδική χαρά των παιδιών, υπάρχουν όλα τα είδη εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας όπως Trojans, οι φωτογραφικές διαφάνειες, τα τραμπολίνα, η ταλάντευση, και οι ωκεάνιες λίμνες σφαιρών. Μπορείτε επίσης να το κάνετε με το χέρι. Τα παιδιά δεν μπορούν να πάρουν τρυπημένα μετά από να παίξουν όλη την ημέρα. Ελάτε το πρωί, πηγαίνετε στο γεύμα εδώ κοντά το μεσημέρι, πηγαίνετε στο σπίτι το βράδυ. Δεν είναι δύσκολο να ανακαλυφθεί ότι τα τελευταία χρόνια, οι παιδικές χαρές των εσωτερικών παιδιών είναι επίσης δημοφιλέστερες από υπαίθριες. Καταρχάς, η παιδική χαρά των παραδοσιακών παιδιών είναι υπαίθρια, και η εσωτερική παιδική χαρά έχει τον κλιματισμό. Μπορεί να έρθει σε οποιοδήποτε καιρό όλο το χρόνο. Δεύτερον, υπάρχει ένα ανώτατο όριο για την κατανάλωση. Η παιδική χαρά των υπαίθριων παιδιών συλλέγει τα χρήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα, από μερικά yuan σε διάφορες δεκάδες yuan. Μην περιμένετε, εάν τα παιδιά παίξουν μερικούς περισσότερους, δύο ή τριακόσια yuan θα ξοδευτούν, και η παιδική χαρά των περιεκτικών εσωτερικών παιδιών έχει μόνο ένα χρήματα εισιτηρίων, όλα μπορούν να παιχτούν τρίτον, μερικά πρώτα όργανα εκπαίδευσης θα συνδυαστούν με την παιδική χαρά των εσωτερικών παιδιών. Συμμετέχετε στις δραστηριότητες, οργανώστε τα παιδιά για να τραγουδήσετε και να χορεψετε μαζί, και διαδραματίστε επίσης έναν βοηθητικό ρόλο στην ανάπτυξη της νοημοσύνης και η βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών στο παιχνίδι, γονείς ανησυχεί επίσης. Διαπιστώσαμε ότι βλέπουμε συχνά μια τέτοια σκηνή. Στην παιδική χαρά, είκοσι ή τριάντα παιδιά θα χαράξουν μετά από σας και θα παίξουν. Οι γονείς περιμένουν τα ποτά και τα πρόχειρα φαγητά, και είναι πιό ζωηροί από τα πλήθη στο πολυκατάστημα.
Μάθαμε ότι τα περισσότερα από τα οικογενειακά μέλη που έρχονται στην παιδική χαρά είναι οικογενειακές ομάδες. Υπάρχει ηλικιωμένος άνθρωπος με τα παιδιά, και νέοι γονείς με τα παιδιά. Είναι ένα μακροπρόθεσμο για να παίξει, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα και διακοπές. Αυτό το είδος κατανάλωσης παιδιών σε μια σταθερή θέση «που ένα άτομο οδηγεί ολόκληρη την οικογένεια» απαιτείται εξαιρετικά από τις λεωφόρους αγορών. Να φάνε, να πιουν, να φορέσουν και να παίξουν εδώ θα προσελκύσουν τα μέλη των διαφορετικών ηλικιακών ομάδων στην οικογένεια, θα παρατείνουν το χρόνο παραμονής των πελατών στη λεωφόρο, και θα υποκινήσουν τους πελάτες. Πιθανή κατανάλωση.
Επομένως, υπενθυμίζουμε σε σας ότι οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για τις παιδικές χαρές ή που προγραμματίζουν να έχουν ένα σχέδιο κοντά στην παιδική χαρά πρέπει να σημειώσουν ότι κοντά στην παιδική χαρά, η βιομηχανία των σχετικών παιδιών είναι πολύ δημοφιλής, εάν είναι ποτά πρόχειρων φαγητών, ο ιματισμός των παιδιών, η φωτογραφία των παιδιών, καθώς επίσης και τα λούνα παρκ των παιδιών για το μεγάλης κλίμακας τομέα εστιάσεως, τα παιχνίδια, και άλλους τύπους προγραμμάτων, μπορούν να διαιρεθούν σε κομμάτι του κέικ, και τα ενδύματα και τα εξαρτήματα που είναι ενδιαφέροντος στους γονείς, τα βιβλία και τα χαρτικά για τα παιδιά, κ.λπ. μπορούν επίσης να δανειστούν από την παιδική χαρά. Αυτός ο «ανατολικός αέρας». Έχουμε μάθει ότι πολλές μεγάλες λεωφόροι αγορών έχουν υποδείξει ειδικά τους μεγάλης κλίμακας τόπους συναντήσεως για τις παιδικές χαρές των εσωτερικών παιδιών στην αρχή του προγραμματισμού. Μερικές εσωτερικές παιδικές χαρές είναι πολύ μεγάλες, ακόμα και ισοδύναμος με την κίνηση ενός μικρού πάρκου στο δωμάτιο. Γύρω από την παιδική χαρά, η παιδί-σχετική με τα βιομηχανία είναι εξαιρετικά δημοφιλής, το οποίο είναι η μεταβαλλόμενη κατεύθυνση της επιχείρησης λεωφόρων τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι το «κέικ» των εσωτερικών παιδικών χαρών έγινε μεγαλύτερο και μεγαλύτερο, οι υποδιαιρέσεις εμφανίστηκαν επίσης. Αντίθετα από τα παιδιά κάτω από την ηλικία 6 στους προηγούμενους χρόνους, το λούνα παρκ έχει μια περιοχή μωρών κατάλληλη για τα παιδιά κάτω από 2 χρονών, μια εμπράγματη περιοχή για τα σχολικής ηλικίας παιδιά, και μια περιοχή αναρρίχησης για τα παλαιότερα παιδιά. Προκειμένου να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός ομογενοποίησης, μερικές παιδικές χαρές όχι μόνο παρέχουν στα παιδιά τη διασκέδαση, αλλά και αρχίζουν να διασκεδάζουν και να ανακαινίζουν.
Εν περιλήψει, υπενθυμίζουμε σε σας ότι επενδύοντας στις παιδικές χαρές των εσωτερικών παιδιών, μπορείτε να επιθυμήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Εκτός από τις παιδικές χαρές των παιδιών, εάν μπορείτε να διαχειριστείτε τα προγράμματα των συμπληρωματικών παιδιών στην περιβάλλουσα βιομηχανία των παιδιών, η επένδυσή σας θα είναι επιτυχέστερη.

 

 

Διαμορφώστε το αριθ.: Tq-CB1295
Υλικό: 1. Πλαστικά μέρη: LLDPE, roto-που φορμάρεται
2. Μέρη μετάλλων: Γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα, σκόνη χρώματος που ντύνεται.
3. Πλατφόρμα/περπατώ-σκάλα: Φύλλο χάλυβα, σκόνη χρώματος που ντύνονται ή PVC που ντύνεται (περίπου ντυμένος)
Πλεονέκτημα του PVC που ντύνεται:
1) Το PVC που ντύνεται είναι μαλακό και αποτρέπει έτσι τα παιδιά από το μωλωπισμό.
2) Στον ακραίο καιρό, το επίστρωμα PVC αποτρέπει τη γέφυρα και την περπατώ-σκάλα που παίρνουν πάρα πολύ καυτές ή κρύες
Εγκατάσταση: Η επαγγελματική οδηγία CAD, η διαδικασία συνελεύσεων και η περίπτωση προγράμματος, techical μηχανικός μπορούν επίσης να σταλούν σύμφωνα με την απαίτησή σας.
MOQ: Ένα εμπορευματοκιβώτιο του /40HQ εμπορευματοκιβωτίων συνόλου/20GP
Χρήση: Προσχολικός, λούνα παρκ, κήπος, λεωφόρος αγορών, κοινό, θέσεις κ.λπ.
Τοποθετώντας μέθοδος: 1) Τοποθετώντας τύπος Surfact -) υπόγειος τοποθετώντας τύπος 2
Παρακαλώ συμβουλεψτε τον τύπο παιδικής χαράς, όπως το σκυρόδεμα, η άμμος, κ.λπ., θα προτείνουμε την καταλληλότερη τοποθετώντας μέθοδο για σας.
Λειτουργία: Υποκινημένη περιέργεια των παιδιών, που ερευνά την επιθυμία, και προηγμένος την εργασία ομάδων τους και τις δυνατότητές τους γνώσης, κρίσης και πρόβλημα-

 

Εφαρμογές:

Λούνα παρκ, παιδικός σταθμός, παιδικός σταθμός, κατοικήσιμη περιοχή, μπότες

 

Η υπόσχεσή μας στους πελάτες:

 

Α. περισσότερο από εμπειρία 10years στη βιομηχανία παιχνιδιών ψυχαγωγίας.

 

Β. επιτυχείς περιπτώσεις από τις δωδεκάδες των πόλεων παιχνιδιών των χωρών.


Γ. πελάτες από περισσότερες από 150 χώρες.


Δ. η επαγγελματική ομάδα προσφέρει τη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες.


Ε. Όλα τα προϊόντα μας πέρασαν το πιστοποιητικό GS.


Φ. Οι τεχνικοί μας πηγαίνουν στις διαφορετικές χώρες να βοηθήσουν τους πελάτες να λύσουν τα προβλήματα του gamecity τους.

 

Επιθεώρηση Γ. 100%QC πριν από την αποστολή.

 

Συχνά ερωτήσεις

Q: Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;
Α: οι αποδεκτές μέθοδοι πληρωμής περιλαμβάνουν: T/T, L/C (για τη μεγάλη διαταγή), εμπορική διαβεβαίωση, Paypal, Western Union

 

50% κατάθεση πριν από την παραγωγή, ισορροπία 50% που πληρώνεται πρίν στέλνει

 

Q: Τα πλεονεκτήματά σας;
Α: Τοπ ποιότητα κατηγορίας, UV ανθεκτικός, όχι ρωγμή, μακροχρόνια ανθεκτική, από πρώτο χέρι τιμή εργοστασίων

 

Q: Όσον αφορά την εγκατάσταση, τι εάν δεν μπορούμε οργάνωση ο εξοπλισμός;
Α: Θα προσφέρουμε τις συγκεκριμένα οδηγίες εγκαταστάσεων και τα βίντεο εάν είναι απαραίτητο

 

Q: Μπορώ να τυπώσω τα σχέδια προϊόντων σας ως κατάλογό μας;
Α: Φυσικά μπορείτε. Θα παράσχουμε πολλές διαφορετικές μορφές για την αναφορά σας σύμφωνα με τα σχέδιά σας

 

Q: Ποιος είναι ο κύριος χρόνος;

Α: μέσα σε 10days μετά από την ισορροπία 50% λαμβανόμενη

 

 

Εξασφάλιση ποιότητας

1.Every η διαδικασία παραγωγής έχει ένα ειδικό πρόσωπο που εξετάζει για να εξασφαλίσει ποιότητα

 

2.Have επαγγελματικοί μηχανικοί για να ελέγξει την ποιότητα

 

3.All τα προϊόντα έχουν περάσει το CE, ISO, TUV, SGS πιστοποιήσεις

 

Γαλβανισμένη χάλυβα υπαίθρια παιδική χαρά ύφους κάστρων σωλήνων ζωηρόχρωμη για το πάρκο tq-CB1295 0

Γαλβανισμένη χάλυβα υπαίθρια παιδική χαρά ύφους κάστρων σωλήνων ζωηρόχρωμη για το πάρκο tq-CB1295 1

Γαλβανισμένη χάλυβα υπαίθρια παιδική χαρά ύφους κάστρων σωλήνων ζωηρόχρωμη για το πάρκο tq-CB1295 2

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa

Τηλ.:: +8615157683607

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα