Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤα παιδιά εξοπλισμό εξωτερικών χώρων παιδική χαρά

Προσχολικά υπαίθρια στοιχεία 16x11x5.5m παιχνιδιού δομών/παιδιών παιχνιδιού ιουρασικού σχεδίου

Προσχολικά υπαίθρια στοιχεία 16x11x5.5m παιχνιδιού δομών/παιδιών παιχνιδιού ιουρασικού σχεδίου

Jurassic Design Preschool Outdoor Play Structures / Kids Play Items 16x11x5.5m
Jurassic Design Preschool Outdoor Play Structures / Kids Play Items 16x11x5.5m Jurassic Design Preschool Outdoor Play Structures / Kids Play Items 16x11x5.5m Jurassic Design Preschool Outdoor Play Structures / Kids Play Items 16x11x5.5m

Μεγάλες Εικόνας :  Προσχολικά υπαίθρια στοιχεία 16x11x5.5m παιχνιδιού δομών/παιδιών παιχνιδιού ιουρασικού σχεδίου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TANQ
Πιστοποίηση: ISO,CE,TUV,SGS
Αριθμό μοντέλου: Tq-ZLJ152
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: καλυμμένος με τον τάπητα μέσα και την ταινία PP έξω
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 10days μετά από την ισορροπία 50% λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τόμος: 48CBM Υλικό: 114mm γαλβανισμένο πλαστικό χάλυβα pipe+LLDPE
Μέγεθος: 16x11x5.5m Χρώμα: η προσαρμογή είναι αποδεκτή
Χρόνος παραγωγής: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την κατάθεση 50% λαμβανόμενη Περίοδος Εγγύησης: 1 έτος για τα πλαστικά μέρη, 3 έτη για τα μέρη χάλυβα
Υψηλό φως:

προσχολικός υπαίθριος εξοπλισμός παιδικών χαρών

,

υπαίθριος εξοπλισμός παιχνιδιού μικρών παιδιών

Το ιουρασικό ύφος γαλβάνισε το σωλήνα χάλυβα με την πολυπληθή υπαίθρια παιδική χαρά φωτογραφικών διαφανειών με τα άνισα χρώματα tq-ZLJ152

 

Αυτή τη στιγμή, τα θεματικά πάρκα καταλαμβάνουν μια όλο και περισσότερο υψηλή θέση στην ανάπτυξη των λούνα παρκ. Με βάση τις περιπτωσιολογικές μελέτες και την έρευνα αγοράς των εσωτερικών και ξένων θεματικών πάρκων, έχουμε μάθει για τα θεματικά πάρκα βασισμένα στη θέση ανάπτυξης της Κίνας. Οκτώ τάσεις ανάπτυξης - τοπίο, δυναμική τέχνη, διασκέδαση, εμπειρία, ψυχαγωγία, ελεύθερος χρόνος, διαλογικός, εμπορευματοποίηση των στηριγμάτων. Κατωτέρω, θα σας εισαγάγουμε.
1. Το Landscapeization οι λογικά σχέσεις και τα στοιχεία έμφυτες στο θέμα του πολιτισμού διασκέδασης στο θεματικό πάρκο θα μετασχηματιστεί στα υλοποιημένα, οπτικά, και οπτικά impactful τοπία. Ο πολιτισμός είναι η υποδήλωση του τοπίου. Το τοπίο είναι ο μεταφορέας του πολιτισμού. Μέσω του τοπίου, οι επισκέπτες μπορούν να αισθανθούν το θέμα του πολιτισμού διασκέδασης που το λούνα παρκ θέματος θέλει να εκφράσει.
2. Το Experientialization αναφέρεται στο μετασχηματισμό της εγγενών γνώσης, της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού σε μια διαδικασία, έτσι ώστε οι επισκέπτες μπορούν να αναγνωρίσουν και να αντηχήσουν με την αξία και την υποδήλωση του πολιτισμού σε αυτήν την διαδικασία.
3. Ο διαλογικός τρόπος περιλαμβάνει κυρίως την κοινωνική και ανθρώπινη αλληλεπίδραση, αλληλεπίδραση αναψυχής, αλληλεπίδραση διασκέδασης, αλληλεπίδραση εμπειρίας, αλληλεπίδραση μεταξύ του προσωπικού και των τουριστών, αλληλεπίδραση μεταξύ των διασκεδαστών και των τουριστών. Υπενθυμίζουμε σε σας ότι η διαλογική ρύθμιση κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν ικανοποιημένους με την αίσθηση της συμμετοχής και της εμπειρίας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το θέμα του γύρου, την ιστορία της σαΐτας, την εμπειρία του λαϊκού τελωνείου, και το συναίσθημα του παιχνιδιού, κρατώντας το θέμα του παιχνιδιού στο μυαλό, έτσι ώστε το θέμα που το πρότυπο κατανάλωσης λούνα παρκ αναβαθμίζεται.
4, ελεύθερος χρόνος πρόκειται να επιβραδύνουν τη διαδικασία διασκέδασης, ο σχηματισμός ενός αργού ρυθμού της φυσικής και διανοητικής διαδικασίας κατανάλωσης ευχαρίστησης. Συστήνουμε ότι προγράμματα μασάζ, φραγμοί μπύρας, αποδόσεις τελετής τσαγιού, κ.λπ., εκτός από τον εξοπλισμό διασκέδασης που τίθεται στο θεματικό πάρκο, έτσι ώστε οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα προϊόντα υψηλών σημείων με τις πολιτιστικές υποδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εσπευσμένης διαδικασίας επίσκεψης.
5. Τα στηρίγματα εμπορευματοποιούνται, και οι διακριτικοί δείκτες και οι μασκότ μετασχηματίζονται στα στηρίγματα και τα αναμνηστικά που μπορούν να πωληθούν. Μια τέτοια τεχνική καλείται εμπορευματοποίηση των στηριγμάτων. Η εμπορευματοποίηση των στηριγμάτων ενισχύει τη συμμετοχή και τη διασκέδαση των θεματικών πάρκων, και επεκτείνει επίσης την εμπειρία επισκεπτών και μακραίνει την αλυσίδα κατανάλωσης τουριστών.
6. Η ψυχαγωγία δεν υπάρχει κατά τρόπο δυναμικό και δυναμικό, αλλά κυρίως υπό μορφή δραστηριοτήτων τεχνών προς θέαση, συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων αποδόσεων φωτός και σκιών, οι αποδόσεις ατόμων/ομάδας, απλοποίησαν τις περιεκτικές τέχνες προς θέαση, τα κ.λπ., όπως οι μηχανικές αποδόσεις των ρολογιών, ανθρώπινα γλυπτά, μικρά πυροτεχνήματα παρουσιάζουν, κ.λπ. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν όλο και περισσότεροι τρόποι, τεχνικές και μέσα απόδοσης των δραστηριοτήτων τεχνών προς θέαση, οι οποίοι έχουν σπάσει μέσω των σκηνικών περιορισμών και έχουν διαμορφώσει ένα σύγχρονο διαλογικό πρότυπο τεχνών προς θέαση υψηλής τεχνολογίας καινοτόμο.
7. Η δυναμική τέχνη είναι ένας τρόπος τα δυναμικά συναισθήματα και μέσα τη δυναμική της παραδοσιακής στατικής τέχνης. Μάθαμε ότι όχι μόνο υπογραμμίζει μια δυναμική μορφή, αλλά και υπογραμμίζουμε την αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, την ενσωμάτωση η ίδια της διαδικασίας, και τα υποκειμενικά συναισθήματα των συμμετεχόντων. Η δυναμική τέχνη στο θεματικό πάρκο αναφέρεται κυρίως στο δυναμικό του στατικού τοπίου και το διαλογικό τρόπο της δυναμικής αναψυχής.
8. Η αναψυχή είναι η διαδικασία ένα θεματικό πάρκο που οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν και εμπειρία στις δραστηριότητες, τον αθλητισμό, και τη δυναμική τους. Υπενθυμίζουμε σε σας ότι το λούνα παρκ θέματος είναι ένα φυσικό σημείο που κερδίζει από την τεχνολογία. Η διασκέδαση πρέπει πρώτα να ακολουθήσει έναν μεγάλο αριθμό εξοπλισμού διασκέδασης, από την εισαγωγή της υψηλής τεχνολογίας, τον πολιτισμό θέματος χρησιμοποιώντας την τρισδιάστατη τεχνολογία εικόνας, την ολογραφική τεχνολογία προβολής, κ.λπ., μέσω του περιβάλλοντος, τις σκηνές, το σχέδιο της καλλιτεχνικής σύλληψης επιτρέπει στους επισκέπτες για να αποκτήσει μια εξαιρετική μαγική εμπειρία, η οποία θα φέρει τελικά τα μυαλά τους σε έναν υψηλό βαθμό της ολοκλήρωσης με τον πολιτισμό θέματος.

 

 

Μετρήσεις (χιλ.) 16x11x5.5m (L*W*H)
Περιοχή ασφάλειας (χιλ.) 1900*1400cm (L*W)
Πιστοποιητικό ISO9001, SGS, CE
Ενότητες Στέγες, φωτογραφικές διαφάνειες, πλαστικές επιτροπές, σκαλοπάτια, γέφυρες, σωλήνες και θέσεις, αναρρίχηση.
Υλικό Α. πλαστικά μέρη: Εισαγόμενο LLDPE
Β. θέση: Εθνικός γαλβανισμένος πρότυπα σωλήνας χάλυβα
Γ. μέταλλα: Γαλβανισμένος
Δ. γέφυρα, σκαλοπάτι, γέφυρα: Χάλυβας με καλυμμένο με πλαστικό
Ε. σύνδεσμοι: 304 ανοξείδωτα
(Το διαφορετικό υλικό είναι διαθέσιμο στην απαίτησή σας. )
Πλεονέκτημα a.Anti-UV
b.Anti-στατικός
c.Security
d.Environmental προστασία
e.Color δεν είναι εύκολο να εξασθενιστεί
Εγκατάσταση ημέρα 2 (2 άτομα)
Μειωμένο ύψος (χιλ.) 2200
Σειρά ηλικίας 3--ηλικία 12
Ικανότητα 10-20 άτομα
Ισχύστε για Λούνα παρκ, παιδικός σταθμός, παιδικός σταθμός, κατοικήσιμη περιοχή.
Συσκευασία Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Πλαστικά μέρη: Τσάντα φυσαλίδων και ταινία PP
Μέρη σιδήρου: Βαμβάκι και ταινία PP
Όγκος παράδοσης: 48CBM
Ζωή χρήσης 7-10 έτη
Παρατήρηση 1.Please ελέγχουν τις βίδες και άλλα catchers για να βεβαιώσουν τακτικά τη σταθερή δομή.
2.Please σιγουρεύονται ότι όλα τα παιδιά παίζουν με την ενήλικη επίβλεψη.
3.Blunt τα αντικείμενα και το όξινο διαβρωτικό ποτό είναι απαγορευμένα.

Προσχολικά υπαίθρια στοιχεία 16x11x5.5m παιχνιδιού δομών/παιδιών παιχνιδιού ιουρασικού σχεδίου 0

Προσχολικά υπαίθρια στοιχεία 16x11x5.5m παιχνιδιού δομών/παιδιών παιχνιδιού ιουρασικού σχεδίου 1

Προσχολικά υπαίθρια στοιχεία 16x11x5.5m παιχνιδιού δομών/παιδιών παιχνιδιού ιουρασικού σχεδίου 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa

Τηλ.:: +8615157683607

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα