Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤα παιδιά εξοπλισμό εξωτερικών χώρων παιδική χαρά

Αυτοκινητική ύφους μεγάλων κλιμάκων μακριά χρησιμοποιώντας ζωή εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών υπαίθρια

Αυτοκινητική ύφους μεγάλων κλιμάκων μακριά χρησιμοποιώντας ζωή εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών υπαίθρια

Automobile Style Large Scale Kids Outdoor Playground Equipment Long Using Life
Automobile Style Large Scale Kids Outdoor Playground Equipment Long Using Life

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτοκινητική ύφους μεγάλων κλιμάκων μακριά χρησιμοποιώντας ζωή εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών υπαίθρια

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TANQ
Πιστοποίηση: TUV,SGS,ISO,CE
Αριθμό μοντέλου: Tq-QC101
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: καλυμμένος με τον τάπητα μέσα και την ταινία PP έξω
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 10days μετά από την ισορροπία 50% λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: 114mm γαλβανισμένο πλαστικό χάλυβα pipe+LLDPE Μέγεθος: 1500*1350*600cm
Τόμος: 35CBM Χρώμα: η προσαρμογή είναι αποδεκτή
Χρόνος παραγωγής: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την κατάθεση 50% λαμβανόμενη Περίοδος Εγγύησης: 1 έτος για τα πλαστικά μέρη, 3 έτη για τα μέρη χάλυβα
Υψηλό φως:

προσχολικός υπαίθριος εξοπλισμός παιδικών χαρών

,

υπαίθριος εξοπλισμός παιχνιδιού μικρών παιδιών

Αυτοκινητικός μεγάλης κλίμακας μη εύκολος ύφους να εξασθενίσει γαλβάνισε τον υπαίθριο εξοπλισμό παιδικών χαρών σωλήνων χάλυβα για τον ανοιχτό χώρο tq-QC101

 

Η παιδική χαρά θέματος είναι ένα είδος παιδικής χαράς με τις δημιουργικές δραστηριότητες για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες και τις επιλογές των πελατών. Είναι βασισμένο στα συγκεκριμένες θέματα και τις ιδέες, κυρίως μέσω της πολιτιστικής αναπαραγωγής, της πολιτιστικής μεταμόσχευσης, των πολιτιστικών μέσων επίδειξης και υψηλής τεχνολογίας, που χρησιμοποιούν την εικονικό διαμόρφωση περιβάλλοντος παιχνιδιού και το περιβάλλον κήπων ως μεταφορέα που εξυπηρετεί στην περιέργεια των καταναλωτών, και το θέμα μέσω του ολόκληρου γύρου. Ψυχαγωγικό διάστημα. Καταλαβαίνουμε ότι τα θεματικά πάρκα μπορούν να ξεχωρίσουν από τη σωστή επιλογή θέματος, την κατάλληλη επιλογή περιοχών, τη μοναδικό δημιουργικότητα θέματος και τον πολιτισμό θέματος, τις εύκαμπτες εμπορικές στρατηγικές, και τη σε βάθος ανάπτυξη προϊόντος θέματος.
Κατ' αρχάς, η επιλογή θέματος και ο προσδιορισμός θέσης
Τα θεματικά πάρκα είναι προϊόντα τουρισμού που στηρίζονται στη δημιουργικότητα για να τα προαγάγουν. Επομένως, η επιλογή θέματος των θεματικών πάρκων είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα παγκόσμια επιτυχή θεματικά πάρκα είναι πλήρη της προσωπικότητας και των διαφορετικών ηλικιών, αφήνοντας μια αξέχαστη εντύπωση. Αντίθετα, τα θεματικά πάρκα της Κίνας, συνήθως με τα επαναλαμβανόμενες θέματα και την έλλειψη προσωπικότητας, αντιγράφονται συνήθως, μιμούνται, και λαμβάνονται ως πρότυπο. Το περιεχόμενο είναι σχεδόν το ίδιο, στεμένος το scientificity, την αυθεντικότητα, την καλλιτεχνία και τη διασκέδαση. Έλλειψη σοβαρής ανάλυσης αγοράς και πραγματικής δημιουργικότητας. Το τοπίο κατασκευής τοπίων, φυσικά, είναι μια ψυχρή λειτουργία ή ογμένος στο τέλος, και προκαλούμενος μια απώλεια των οικονομικών, ανθρώπινων και υλικών πόρων.
Η επιλογή θέματος του λούνα παρκ θέματος είναι μια διαδικασία λήψης απόφασης που συνδυάζει την υποκειμενική κρίση με τη λογική ανάλυση αγοράς. Τα θεματικά πάρκα απαιτούν τους χειριστές για να έχουν μια έντονη αγορά να αισθανθεί για να συλλάβουν τις ευκαιρίες πιθανής αγοράς, και για να χρησιμοποιήσουν την επαγγελματική επιχειρησιακή εμπειρία για να οργανώσουν τους επαγγελματίες για να καθαρίσουν, να συσκευάσουν και να σχεδιάσουν τα θέματα. Συγχρόνως, η επιλογή θέματος των θεματικών πάρκων στηρίζεται επίσης στα αποτελέσματα της έρευνας αγοράς που διευθύνονται από τους σχετικούς επαγγελματίες. Προτείνουμε ότι η έρευνα αγοράς μπορεί να βοηθήσει το θέμα θεματικών πάρκων για να εξυπηρετήσει ενεργά ή να καθοδηγήσει τις ανάγκες των καταναλωτών, ελευθερώνοντας κατά συνέπεια τη σκιά της απλών λογοκλοπής και της μίμησης.
Για το θεματικό πάρκο, μόνο το θέμα είναι μοναδικό και η προσωπικότητα είναι ευδιάκριτη, το οποίο θα έχει μια ισχυρή έλξη στους τουρίστες. Κάθε επιτυχές θεματικό πάρκο έχει μια ισχυρή προσωπικότητα, η οποία καλείται συχνά «χαρακτηριστικά γνωρίσματα» στη Βιομηχανία Τουρισμού, και μερικά έχουν ακόμη και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να ληφθούν ως πρότυπο. Εν ολίγοις, η μοναδικότητα του θέματος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της.
Δεύτερον, η επιλογή θέσης λούνα παρκ θέματος
Η θέση είναι καλή ή κακός είναι ένας σοβαρός παράγοντας που έχει επιπτώσεις στην επιτυχία του θεματικού πάρκου. Ο προσδιορισμός της περιοχής θεματικών πάρκων πρέπει να βασιστεί στις λεπτομερείς επισκέψεις ανάλυσης και τομέων στην περιβάλλουσα αγορά πηγής, και δεν πρέπει να είναι φανταστική και ορμητική. Για να χτίσουμε ένα καλό λούνα παρκ θέματος, πρέπει να δώσουμε την πλήρη προσοχή στην ανάλυση αγοράς και την κατοχή αγοράς, κάνουμε τις σωστές εμπορικές κρίσεις αξίας για τις πολιτιστικές υποδηλώσεις, βελτιώνουμε την αναλογία ποσοστού και εσόδων από επενδύσεις νέας επίσκεψης, και προωθούμε την ανάπτυξη άλλων τοπικών βιομηχανιών μέσω της επίδρασης πολλαπλασιαστή τουρισμού.
Καταρχάς, το θεματικό πάρκο είναι όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους ενηλίκους. Επομένως, η αγορά πηγής της είναι στενά συνδεδεμένη στον αριθμό μόνιμων κατοίκων και επιπλέοντος πληθυσμού στις περιβάλλουσες περιοχές. Υπενθυμίζουμε σε σας ότι, γενικά, η περιοχή μέσα στην κίνηση 1 ώρας γύρω από το θεματικό πάρκο είναι η κύρια θέση αγοράς της, η οποία έχει έναν πληθυσμό τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων η περιοχή μέσα σε 2 έως 3 ώρες είναι η δευτεροβάθμια θέση αγοράς της, πληθυσμός υπάρχουν επίσης περισσότεροι από 2 εκατομμύριο άνθρωποι επιπλέον, η θέση τρίτης αγοράς και οι μεγάλης απόστασης τουρίστες στηρίζονται κυρίως στην επιρροή εμπορικών σημάτων του θεματικού πάρκου και το κατάλληλο και γρήγορο σύστημα μεταφορών στην εισαγωγή.
Δεύτερον, γενικά, τα χαρακτηριστικά της υψηλός-εισαγωγής και της υψηλός-κατανάλωσης των θεματικών πάρκων επηρεάζονται βαθειά από τον κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο της ενδοχώρας. Επομένως, κατά επιλογή ενός θεματικού πάρκου, την πρέπει πρώτα να εξετάσετε τις οικονομικά αναπτυγμένες περιοχές. Αφετέρου, η περιφερειακή θέση διανομής των παρόμοιων επιχειρήσεων λούνα παρκ θέματος είναι επίσης μια σημαντική αναφορά για τη λήψη αποφάσεων των θεματικών πάρκων. Τα θεματικά πάρκα του ίδιου θέματος στην ίδια περιοχή διανέμονται εντατικά, η οποία θα οδηγήσει αναπόφευκτα στον κακοήθη ανταγωνισμό για τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, υπενθυμίζουμε σε σας ότι η επιλογή προορισμού θεματικών πάρκων πρέπει επίσης να θεωρήσει πλήρως τους όρους κυκλοφορίας στην περιοχή όπου το πάρκο βρίσκεται, ώστε να διευκολυνθεί η ελεύθερη ροή των επιβατών. Η περιοχή θεματικών πάρκων απαιτεί ένα σχετικά πλήρες τρισδιάστατο σύστημα μεταφορών, ειδικά κοντά στο θεματικό πάρκο, τουλάχιστον ένας κύριος δρόμος που μπορεί να προσαρμόσει το μεγάλο όγκο κυκλοφορίας και την καλή διατομή, και ένας βοηθός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως είσοδος έκτακτης ανάγκης. Θελήστε το δρόμο. Οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη θεματικών πάρκων πρέπει ενεργά να δημιουργήσουν τους καλούς εξωτερικούς όρους, ενεργά οδηγός και γρήγορα πελάτες μεταφορών.
Κατά γενική ομολογία, τα μεγάλης κλίμακας θεματικά πάρκα απαιτούν τις πιό ανεξάρτητες πηγές επιβατών, έτσι τείνουν να βρεθούν στο κέντρο ή τις γειτονικές περιοχές της μητρόπολης, ή επιλέγουν να χτιστούν στις τοπικές πόλεις και τους γείτονές τους για να διευκολύνουν το συνυπολογισμό της διατηρημένης αγοράς πηγής. Ο απόλυτος πληθυσμός. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι επίσης βασισμένο στο γεγονός ότι οι περισσότεροι τουρίστες στην Κίνα στηρίζονται ακόμα κυρίως στη μαζική μεταφορά παρά το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκοί και αμερικανικοί κάτοικοι έχουν γενικά τα αυτοκίνητα. Επομένως, τα θεματικά πάρκα επιλέγουν γενικά περισσότερο να αναπτυχθούν στην οικονομία και περισσότερους τουρίστες. Περιοχές γύρω από την πόλη ή με την κατάλληλες υποδομή και τις συνδέσεις μεταφορών στα συστήματα δημόσιου μέσου μεταφοράς.
Καταλαβαίνουμε ότι μικρός-τα λούνα παρκ είναι λιγότερο ελκυστικός στους επισκέπτες, και πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους υπάρχοντες πόρους τουρισμού και τη συνειδητοποίηση αγοράς στην περιοχή όπου η περιοχή βρίσκεται για να φέρει τους πελάτες. Επομένως, βρίσκονται συνήθως κοντά στην κύρια αγορά των μεγάλης κλίμακας θεματικών πάρκων, ή τα θερινά θέρετρα και τα τουριστικά αξιοθέατα, ή έναν συνδυασμό μικρού και τα θεματικά πάρκα, προσφέρουν μια διαφορετική σειρά των υπηρεσιών. Ένα μικρό θεματικό πάρκο με μια ενιαία θέση είναι γενικά δύσκολο να προσελκυθεί αρκετούς πελάτες.
Παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στη θέση του θεματικού πάρκου:
Κάτω από την προϋπόθεση ότι το θεματικό πάρκο, η κλίμακα επένδυσης και το περιεχόμενο προγράμματος έχουν καθοριστεί, πιστεύουμε ότι οι παράγοντες αγοράς, το περιβάλλον επένδυσης, οι φυσικοί όροι και οι πολιτιστικοί παράγοντες είναι το κλειδί που επηρεάζει τους παράγοντες για την επιλογή θεματικών πάρκων.
(1) παράγοντες αγοράς: κυρίως περιλάβετε τη θέση της αγοράς πηγής και τη θέση της ανταγωνιστικής αγοράς. Η αγορά πηγής πρέπει όχι μόνο να έχει την επαρκή «ποσότητα» αλλά και μια ορισμένη «ποιότητα». Η «ποσότητα» της αγοράς πηγής καθορίζεται από τον αριθμό μόνιμων κατοίκων και τον αριθμό επιπλέοντος πληθυσμού στο θεματικό πάρκο. Η «ποιότητα» της αγοράς πηγής καθορίζεται από τη δύναμη κατανάλωσης και τις συνήθειες κατανάλωσης της πηγής στόχων. Ο ανταγωνισμός αγοράς αναφέρεται στο βαθμό συσσώρευσης και ανταγωνισμού των ανταγωνιστών στην ίδια διαστημική περιοχή. Η οικονομία συσσωρεύσεων επισημαίνει ότι η συσσώρευση των πολλαπλάσιων ανταγωνιστικών ατόμων σε ένα ορισμένο διάστημα θα βελτιώσει τη γενική ανταγωνιστικότητα, ενώ η υπερβολική συσσώρευση θα οδηγήσει στον κακοήθη ανταγωνισμό. Επομένως, στο στάδιο της επιλογής του θεματικού πάρκου, είναι απαραίτητο να εξεταστεί ο αριθμός ανταγωνιστών στην περιοχή υποστήριξης, εάν έχει μια επίδραση συσσωρεύσεων, και εάν ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ άγριος και δεν υπάρχει κανένας χώρος για την ανάπτυξη.
(2) περιβάλλον επένδυσης: Πρόκειται κυρίως να αναλύσει το λογισμικό και το υλικό και τις δαπάνες επένδυσης της υποστήριξης επένδυσης, και να ελέγξει εάν είναι κατάλληλο για την επένδυση. Το περιβάλλον επένδυσης περιλαμβάνει κυρίως τους ακόλουθους δείκτες: νομικό σύστημα, υποδομή, όροι κυκλοφορίας, περιφερειακό οικονομικό επίπεδο, τιμή της γης, κόστος εργασίας, κ.λπ. Το νομικό σύστημα είναι ένα μαλακό περιβάλλον για την επένδυση και μια θεσμική εγγύηση για την επένδυση. Η υποδομή είναι κυρίως η υποδομή όπως η επικοινωνία, η υπηρεσία, και οι τραπεζικές εργασίες στην περιοχή υποστήριξης, καθώς επίσης και μερικές βοηθητικές εγκαταστάσεις υπηρεσιών σχετικές με τη Βιομηχανία Τουρισμού, όπως οι εγκαταστάσεις και οι οργανώσεις όπως ο τομέας εστιάσεως, η στέγαση, και οι ενδιάμεσες οργανώσεις. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν δύο είδη όρων κυκλοφορίας: εξωτερική κυκλοφορία και εσωτερική κυκλοφορία. Η εξωτερική κυκλοφορία πρόκειται κυρίως να μετρήσει τη δυνατότητα πρόσβασης της υποστήριξης. Η εσωτερική κυκλοφορία επηρεάζεται κυρίως από το εσωτερικό δίκτυο κυκλοφορίας και τη θέση του λούνα παρκ θέματος. Η τιμή της γης καθορίζει άμεσα το κόστος επένδυσης και τη λειτουργική δαπάνη του λούνα παρκ θέματος. Ο παράγοντας τιμών είναι μια από τις κύριες εκτιμήσεις κατά τον επιλογή του εδάφους, και υπάρχουν επίσης σχετικοί παράγοντες όπως η περιοχή του εδάφους. Το κόστος εργασίας είναι ένα πρόβλημα που εξετάζεται στο στάδιο της επιλογής ενός θεματικού πάρκου. Τα κόστη εργασίας έχουν επιπτώσεις στη λειτουργική δαπάνη του θεματικού πάρκου.
(3) φυσικοί παράγοντες: Αυτό αναφέρεται κυρίως στους κλιματολογικούς όρους και τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Οι κλιματολογικοί όροι αναφέρονται κυρίως στις διαφορές στις εποχές κλίματος και έχουν επιπτώσεις στη θέση λειτουργίας των θεματικών πάρκων οι διαφορές στα γεωγραφικά χαρακτηριστικά απεικονίζονται κυρίως landforms και τοπογραφικούς τους όρους των περιοχών υποστήριξης, οι οποίες έχουν επιπτώσεις στο κόστος προκατασκευών των θεματικών πάρκων.

 

 

Μετρήσεις (χιλ.) 1500*1350*600CM (L*W*H)
Περιοχή ασφάλειας (χιλ.) 1800*1650 (L*W)
Πιστοποιητικό ISO9001, SGS, CE
Ενότητες Στέγες, φωτογραφικές διαφάνειες, πλαστικές επιτροπές, σκαλοπάτια, γέφυρες, σωλήνες και θέσεις, αναρρίχηση.
Υλικό Α. πλαστικά μέρη: Εισαγόμενο LLDPE
Β. θέση: Εθνικός γαλβανισμένος πρότυπα σωλήνας χάλυβα
Γ. μέταλλα: Γαλβανισμένος
Δ. γέφυρα, σκαλοπάτι, γέφυρα: Χάλυβας με καλυμμένο με πλαστικό
Ε. σύνδεσμοι: 304 ανοξείδωτα
(Το διαφορετικό υλικό είναι διαθέσιμο στην απαίτησή σας. )
Πλεονέκτημα a.Anti-UV
b.Anti-στατικός
c.Security
d.Environmental προστασία
e.Color δεν είναι εύκολο να εξασθενιστεί
Εγκατάσταση ημέρα 2 (2 άτομα)
Μειωμένο ύψος (χιλ.) 2200
Σειρά ηλικίας 3--ηλικία 12
Ικανότητα 10-20 άτομα
Ισχύστε για Λούνα παρκ, παιδικός σταθμός, παιδικός σταθμός, κατοικήσιμη περιοχή.
Συσκευασία Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Πλαστικά μέρη: Τσάντα φυσαλίδων και ταινία PP
Μέρη σιδήρου: Βαμβάκι και ταινία PP
Όγκος παράδοσης: 35CBM
Ζωή χρήσης 7-10 έτη
Παρατήρηση 1.Please ελέγχουν τις βίδες και άλλα catchers για να βεβαιώσουν τακτικά τη σταθερή δομή.
2.Please σιγουρεύονται ότι όλα τα παιδιά παίζουν με την ενήλικη επίβλεψη.
3.Blunt τα αντικείμενα και το όξινο διαβρωτικό ποτό είναι απαγορευμένα.

Αυτοκινητική ύφους μεγάλων κλιμάκων μακριά χρησιμοποιώντας ζωή εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών υπαίθρια 0

Αυτοκινητική ύφους μεγάλων κλιμάκων μακριά χρησιμοποιώντας ζωή εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών υπαίθρια 1

Αυτοκινητική ύφους μεγάλων κλιμάκων μακριά χρησιμοποιώντας ζωή εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών υπαίθρια 2

Σύνδεση Youtube:

το https://youtu.be/OaE2vdgBcVM

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa

Τηλ.:: +8615157683607

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα